Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-04-28 23:25:00

İŞ HAVACILIĞI İÇİN CORPORATECARE ENHANCED İLE SINIRSIZ SORUN GİDERME HİZMETİ

Güncellenen hizmet paketiyle birlikte Rolls-Royce'un iş jeti müşterilerine sunduğu kapsamlı, sabit fiyatlı motor bakım yönetim programı ve pazar lideri CorporateCare hizmeti daha da genişletiliyor. Yakın zamanda tanıtılan, 1 Ocak tarihinden itibaren yeni ve kullanılmakta olan iş jeti motorları için sunulan CorporateCare Enhanced hizmetine, sınırsız sorun giderme ve mobil onarım ekibinin seyahat masrafları da dahil. Bu hizmet,AE 3007 ve Tay motorlarına yönelik geniş kapsamlı ek hizmet kalemlerini de kapsıyor. Ayrıca Pearl® 15, BR710 ve BR725 motorlarına yönelik olarak motor yuvası, motor sistemleri ve ters itişe dair hizmetler de dahil olmak üzere motorun tümüne ilişkin bakımlar da paketin içerisinde yer alıyor. Hizmet, 2019'dan başlayarak tüm yeni CorporateCare müşterileri için bir standart olarak getirildi ve mevcut sözleşmelere de güncelleme olarak eklenebiliyor.



Rolls-Royce Satış ve Pazarlama - İş Havacılığı Başkan Yardımcısı Alan Mangels: "Programın başlatılmasının ardından dört aydan kısa bir süre içinde 100 sözleşme imzalanması, CorporateCare Enhanced programının müşterilerimize ne kadar değer sunduğunun açık bir göstergesidir. Program, 'Bu programı sunuyorsak kapsamını da geniş tutmalıyız' düşüncesiyle geliştirildi ve müşterilerimiz buna bayıldı. Müşterilerimizi dinleyerek, en nihayetinde tüm sektördeki çıtayı yükseltecek olan hizmet çözümlerimizi iyileştirmek için canla başla çalışmaya devam ediyoruz", şeklinde konuştu.



İş jeti motorları tedarikinde lider



Rolls-Royce, şu an kullanımda olan 3.300'ü aşkın iş uçağına güç sağlayan iş jeti motorlarının lider tedarikçisi konumunda bulunuyor. Bugün 2.000'den fazla uçak CorporateCare programının kapsamına giriyor. Gücünü Rolls-Royce'tan alan ve yeni teslim edilen uçakların %70'i bu programa kayıtlı.



Artırılmış varlık değeri ve likidite, bakım maliyet riskinin azaltılması ve beklenmeyen maliyetlerle planlanmamış etkinliklere karşı koruma da dahil olmak üzere CorporateCare Enhanced, dünyanın her yerinde müşterilerine ciddi mali ve işletmesel faydalar sağlıyor. İyileştirilmiş uçak kullanımı, azaltılmış yönetim yükü, tam risk transferi, Rolls-Royce hizmet altyapısına doğrudan öncelikli erişim ve uzaktan saha desteği, müşterilere sunulan fırsatlar arasında yer alıyor.



Rolls-Royce Holdings plc hakkında






Rolls-Royce, gezegenimizin temel enerji ihtiyaçlarını karşılamak üzere en temiz, en emniyetli ve en rekabetçi çözümleri beraberinde getiren gelişmiş teknolojilerin öncü üreticisidir.

Rolls-Royce'un 150'den fazla ülkede müşterileri bulunmaktadır. Bu müşteriler arasında 400'ün üzerinde havayolu ve leasing müşterisi, 160 silahlı kuvvetler, 70 donanma dahil olmak üzere 4.000 denizcilik müşterisi ve 5.000'in üzerinde enerji ve nükleer müşterisi yer almaktadır.

2018 yılı ekonomik kârı 15 milyar sterlindir. Bu tutarın yaklaşık yarısı, satış sonrası hizmetlerden elde edilmiştir.

Rolls-Royce 2018'de AR-GE çalışmalarına 1,4 milyar sterlin yatırım yapmıştır. Ayrıca Rolls-Royce mühendislerini bilimsel araştırmanın öncüsü kılan 31 farklı Üniversite Teknoloji Merkezinden oluşan küresel bir ağı desteklemektedir.

Grup, stajyer ve yeni mezun istihdamı ilkesine ve çalışanların becerilerinin geliştirilmesi hususuna kuvvetle bağlıdır.




Kaynak

© Copyright 2024 hissearz.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.