Gündem Ekonomi Analiz Sektörel Teknoloji Bankacılık Şirketler Kripto Finans
SON DAKİKA
Alcatel Lucent Teletaş'ın 9 aylık zararı 43,9 milyon TL oldu
19:42

Şanlıurfaspor, iki eski başkan hakkında suç duyurusunda bulundu

Haberi paylaş 2026-10-27 18:18:50

Şanlıurfaspor, Gençlik ve Spor Bakanlığının geçmiş dönemlerde görev yapan son beş kulüp başkanına yönelik yürüttüğü incelemenin ardından, eski başkanlar H.İ. ve K.S. hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, Bakanlığın re’sen yürüttüğü inceleme sonucunda hazırlanan raporun, işlem yapılması amacıyla doğrudan Cumhuriyet Başsavcılığına iletildiği belirtildi.

Açıklamada, inceleme ve suç duyurusunun adli sürecin başlangıcına ilişkin olduğu vurgulanarak kişilerin hukuki durumunun soruşturma ve yargılama sonucunda belirleneceği ifade edildi. Kulüp, açıklamanın kamuoyunu yürütülen inceleme ve gerçekleştirilen resmi işlemler hakkında bilgilendirmek amacıyla yapıldığını kaydetti.

  Hibya Haber Ajansı