Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-06-07 14:01:58

MBIS, Nagarro’nun küresel ağına katıldı

Bilişim teknolojileri sektörünün en büyük yerli girişimlerinden, Türkiye’nin ilk SAP® Gold Partneri MBIS, dijital mühendislik alanında dünya lideri Nagarro’nun küresel ağına katıldı. MBIS ve Nagarro arasında oluşturulan stratejik iş birliğiyle iki şirketin bilgi, deneyim ve kaynaklarıyla müşterilerine daha kapsamlı hizmetler sunması hedefleniyor. MBIS, bu iş birliğiyle 34 ülkede faaliyet gösteren ve bin 850 SAP® yazılım mühendisi ve 19 bin çalışana sahip Nagarro ile küresel çapta satış fırsatlarını yakalayacak. Ocak ayında başlayan birleşme süreci, Rekabet Piyasası Kurumu tarafından onaylanmasının ardından tamamlandı. 

İş birliğiyle iki şirketin hem yerel hem küresel çapta benzersiz bir hizmet portföyü sunarak müşterilere daha geniş bir alanda destek sağlaması hedefleniyor. Ayrıca her iki şirket sektörde rekabet avantajını artırma ve daha geniş çapta müşteri kitlesi için yenilikçi çözümler sunma imkanı yakalayacak. 

“Daha geniş çapta hizmet sunabileceğiz”

2000 yılından bu yana faaliyet gösteren MBIS, bugün 400’ün üzerinde müşterisine SAP® proje uygulamaları, upgrade’ler, eğitim, teknik destek ve lisanslama dahil olmak üzere kapsamlı ve değer yaratan SAP® hizmeti sunuyor. SAP® odaklı Ar-Ge çalışmalarıyla da dikkat çeken MBIS, SAP® lisans ve danışmanlık hizmeti, bulut hizmetleri, katma değerli çözümler ve uygulama hizmetleri alanında faaliyet gösteriyor. Hem yerel hem de uluslararası orta ve büyük ölçekli işletmeler için önde gelen, yenilik odaklı SAP® iş ortaklarından biri olarak hareket ediyor. 

MBIS Genel Müdürü Cenk Salihoğlu, "Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlamak ve yenilikçi çözümler sunmak için SAP danışmanlığı ve dijital mühendislik alanındaki yeteneklerimizi birleştiriyoruz. Nagarro’nun küresel ağına dahil olarak müşterilerimize daha geniş çapta hizmet yelpazesi sunabilecek ve dijital dönüşüm yolculuklarında daha güçlü bir ekiple yanlarında olacağız. Hem yerel hem de küresel pazarda daha büyük bir rekabet avantajı sağlamayı hedefliyoruz ." şeklinde konuştu.

Özgürlük Heykeli’ni ışıklandıran yazılımın sahibi 

Öte yandan, Nagarro ise SAP çözümlerinin yanı sıra küresel bir dijital mühendislik şirketi olarak dünya çapında faaliyet gösteriyor. Aralarında ABD’deki Özgürlük Heykeli’nin ışıklandırma denetimi yazılımı, Lufthansa Systems’in 110 havayolu müşterisi tarafından günlük 30 binden fazla uçuşu hesaplamak için kullanılan uçuş planlama yazılımı gibi dünya çapında pek çok başarılı yazılımda imzası bulunuyor.  

Nagarro Genel Müdürlerinden Michael Schmidt, “MBIS ile işbirliği küreselleşme stratejimizin bir parçası. Avrupa coğrafyası başta olmak üzere dünya çapındaki çalışmalarımızda daha güçlü yazılım ekibimizle birlikte yeni projelere imza atacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.” dedi. Nagarro  Genel Müdürlerinden Joerg Dietmann ise “MBIS ile Türkiye’de hızlı büyüyen bilgi teknolojileri piyasasının kapılarını aralıyoruz. Bundan sonra yeni coğrafyalarda birlikte iş yapacak olmanın heyecanını yaşıyoruz” diye konuştu.

  Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 hissearz.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.