Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-03-20 23:53:00

Total Quartz Auto Care merkezleri yaygınlaşıyor

Hedef 2023'te 200 uzman servis merkezi

 

 

Türkiye’de madeni yağ sektöründe 28 yıldır faaliyet gösteren ve sektörün lider şirketlerinden TOTAL, Türkiye genelinde 84 noktada Total Quartz Auto Care (TQAC) uzman servis merkeziyle, sürücülere kaliteli ve güvenilir servis hizmeti sunuyor.

 

Total Turkey Pazarlama, müşterilerine daha yakın olmak ve beklentilerini karşılamak amacıyla, bölge distribütörü ve servis iş birliği ile yürüttüğü TQAC merkezlerinin sayısını 2023 yılına kadar 200’e çıkarmayı hedefliyor.

 

Total Turkey Pazarlama Ticari Direktörü Cengiz Hisarcıklılar’ın konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “TQAC uzman servis merkezlerimiz ile müşterilerimizin periyodik bakım ve onarım hizmetindeki kalite beklentisini karşılayacak bir servis ağı oluşturuyoruz. TOTAL Madeni Yağlar, uzman servis ağı projesine başından beri büyük bir inanç duyuyor. Merkezlerimizde sürekli geliştirdiğimiz hizmet kalitesi ile müşterilerimize iyi bir deneyim sunarken, müşteri talepleri ve iş ortaklarımızın deneyimleri doğrultusunda yaptığımız yatırımlarla servis merkezlerimizi geleceğe hazırlıyoruz.” diye konuştu.

 

Geniş Hizmet Kapsamı

Total Quartz Auto Care servis merkezlerinde periyodik bakım ve yağ değişiminin yanı sıra oto elektrik, boya, kaporta tamiri gibi ek hizmetler de sunuluyor. Nokta bazında hizmet kapsamını öğrenmek ve randevu talebi oluşturmak için total.com.tr websitesinden ilgili servislere ulaşabilirsiniz.

 

 

Total Turkey Pazarlama Hakkında

Total Turkey Pazarlama, tamamı Total grubu iştirakı olan ve Türkiye’de madeni yağ üretimi ve pazarlaması alanında faaliyet gösteren global bir oyuncudur. 130 çalışanı ile başta motor yağları olmak üzere madeni yağlar alanında operasyonlarını yürüten şirket 2017 yılı sonu itibariyle %11,9 pazar payına ulaşmıştır. Şirket otomotiv, endüstri ve deniz taşımacılığı segmentlerine hem doğrudan hem de distribütörleri aracılığıyla ürün tedariği yapan güçlü bir satış ve dağıtım ağına sahiptir.

 

Total Turkey Pazarlama, İzmir Menemen’de en üst düzey uluslararası ve yerel standartları karşılayan madeni yağ harmanlama tesisinde yılda yaklaşık 50 bin ton madeni yağ ve özel ürünün üretimini yapmaktadır.

 

 

 

Total Marketing & Services Bölümü Hakkında

Total Marketing & Services bölümü ham petrolden elde edilen ürünlerin pazara sunulması ve ilgili süreçte gereken tüm hizmetlerin sağlanmasından sorumlu şirket birimidir. Birimin 31.000 çalışanı 110 ülkede yer almakta ve ürün ve hizmetlerin 150 ülkeye satışını sağlamaktadır. Her gün, Total Marketing & Services 65 ülkede yer alan 16.000’den fazla akaryakıt istasyonunda 8 milyondan fazla müşterisine hizmet vermektedir. Dünyanın dördüncü büyük madeni yağ tedarikçisi ve Afrika’nın en büyük petrol ürünleri dağıtıcısı olan şirket, dünya çapında 50 üretim tesisi ile madeni yağ, asfalt, katkı, özel yakıt ve sıvılar üreterek büyümesini sürdürmektedir.

 

 

Total Hakkında

Total global bir entegre enerji üreticisi ve sağlayıcısı, önde gelen bir akaryakıt ve gaz tedarikçisi ve majör bir düşük karbon salınımlı enerji oyuncusudur. Total 98,000 çalışanı ile daha iyi, daha güvenli, daha temiz, daha verimli, daha yenilikçi ve mümkün olan en fazla kişiye ulaşan enerjiyi taahhüt eder. Total, kurumsal sosyal sorumluluğu gereği, dünya çapında 130’dan fazla ülkeye yayılan operasyonlarının istikrarlı bir biçimde ekonomik, sosyal ve çevresel katma değer sağlamasına odaklanır.

Kaynak MPR İletişim

© Copyright 2024 hissearz.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.