Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-03-30 15:25:27

ICRYPEX, Edis’in yeni single’ına özel Fan Token yakıyor

Türkiye’nin önde gelen kripto varlık platformlarından ICRYPEX, kripto ekosisteminde yenilikçi projeler geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, ünlü sanatçı Edis ile yapılan iş birliğiyle oluşturulan Edis Fan Token özelinde yeni bir adım atıldı. Platform, Edis'in “Bana mı?” isimli yeni single'ının çıkışına özel Edis Fan Token yakımı gerçekleştirdi. Sanatçının başarı dolu müzik serüvenini kutlamak için her başarısına özel token yakan ICRYPEX, şimdi de Edis'in "En İyi Erkek Şarkıcı" Altın Kelebek Ödülü’ne, "Bana mı?" single'ına, elde ettiği single başarılarına ve gerçekleştirdiği konserlere özel 250 bin Edis Fan Token yakımı gerçekleştirdi. Kripto piyasalarında yaygın bir uygulama olarak bilinen token yakımı ile dolaşımdaki arzın azaltılmasıyla birlikte token’ın daha değerli hale gelmesi amaçlanıyor. 

Piyasaya sürüldüğü dönemde her başarının ardından belirli miktarda Edis Fan Token yakımı gerçekleştireceklerini açıklayan ICRYPEX yönetimi, bu hamleyle birlikte istikrarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz dönemde, Edis iş birliğiyle hayata geçirilen proje, dünya genelinde bir ilk olma özelliği taşıyor. Küresel ölçekte NFT’ler ile desteklenen ilk fan token olan Edis Fan Token, diğer kripto para birimleri gibi alım satım işlemleri yapılarak yatırım aracı olarak kullanılabiliyor. 

Edis hayranlarına özel ayrıcalıklı fırsatlar

İş birliğinin ardından kullanıma sunulan fan token, Edis hayranlarına benzersiz bir deneyim vaat ediyor. Edis hayranları, fan token projesiyle hem ünlü sanatçıyı destekleme fırsatı buluyor hem de konserler ve etkinliklerde özel ayrıcalıklardan faydalanma imkanı buluyor. 

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 hissearz.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.