Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-04-28 22:44:00

ALBARAKA TÜRK BAĞDAT ŞUBESİ AÇILDI

Türkiye'nin ilk katılım bankası Albaraka Türk, Erbil'den sonra yurtdışı şube ağına bir yenisini daha ekleyerek Bağdat'ta şube açtı. Irak'ın Bağdat şehrinde, kentin en önemli merkezlerinden biri olan 14 Ramadan bulvarında hizmete başlayan Albaraka Bağdat Şubesi ile birlikte Albaraka Türk'ün yurtiçi ve yurtdışı toplam şube sayısı 232'e ulaştı.



Bağdat ile Türkiye arasındaki ticari ilişkileri desteklemek, Bağdat'ta iş yapan Türklerle Türkiye'de iş yapan Bağdatlı iş adamlarına hem gerçek hem de tüzel anlamda katkıda bulunmayı hedefleyen Albaraka Bağdat şubesi, ilk fişini 25 Mart 2019'da keserek, hizmete başladı.



Albaraka'nın yurtdışındaki ikinci şubesini Bağdat'ta açmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku, "Irak, Türkiye ile ticari ilişkilerin yoğun olduğu bir ülke. Aynı şekilde Bağdat'ta bu ticari ilişkinin en yoğun olduğu merkez. Türkiye'nin ilk katılım bankası olarak bu coğrafyada hem hizmet hem de potansiyel olduğuna inanıyoruz" dedi.



"Müşterilerimizin beklenti ve taleplerini karşılayan bir bankayız"

Gerçek ve tüzel müşterilerinin olduğu her yerde, yanlarında olmayı amaçladıklarını belirten Melikşah Utku, "Türkiye ve Bağdat arasındaki ticari ilişkiler ve burada bir şube açmamız yönünde gelen yoğun talepler, bizi Bağdat'ta şube açmaya sevk etti. Açılışla birlikte gelen mesajlar da ne derece doğru bir iş yaptığımızın göstergesi. İnşallah Türkiye'deki hizmet kalitemizi Bağdat'ta da taşıyarak gerçek ve tüzel müşterilerimizi memnun edeceğiz. Albaraka olarak tüketiciye dokunan, onların beklenti ve taleplerini dinamik şekilde yöneten bir bankayız. Bu şubemizde müşterilerimizin yanında yer alacak, kaliteli hizmet sunacak ve onları Albaraka ayrıcalıklarından faydalandıracağız" dedi.



Kaynak

© Copyright 2024 hissearz.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.