Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-06-08 12:20:56

Banyo mobilyası markası VOQ, dar banyoları fonksiyonel yaşam alanlarına dönüştürüyor

Tüketim çılgınlığına karşı ortaya çıkan “less is more” (az ama öz) akımı, gün geçtikçe yaygınlaşarak yaşam biçimlerini değiştiriyor. Kalabalık şehirlerde yaşayan insanlar artık daha küçük metrekarelere sığarken, şehirden uzaklaştıkça tiny house’lar (küçük ev) tercih ediliyor. Akım, ev dekorasyonunda ise kendisine minimalizmle yer buluyor. Bu trende yeni serileriyle eşlik eden İtalyan modasını banyolara taşıyan banyo mobilyası markası VOQ daralan yaşam alanlarını fonksiyonel ve sürdürülebilir mekanlara dönüştürmeye odaklanıyor.

VOQ Ürün Uzmanı Volkan Pınar konuya dair, “Aşırı tüketimin azaltılarak israfın önlenmesi, tasarruf odaklı sürdürülebilir bir dünya yaratmak artık bireysel farkındalıkla başlıyor. Bu da günlük hayatta 'less is more’ akımıyla karşılık buluyor. Küçük mekanları kullanışlı alanlara dönüştürme eğilimi, sürdürülebilir bir dünya inşa etmeyi mümkün hale getiriyor. Biz de dar banyolar için hazırladığımız Bold ve Nova serilerimizle bu trende cevap veriyoruz” dedi. 

Gömme dolaplarla banyolara bütünsel bir bakış açısı katıyor

Volkan Pınar’dan ’dan edinilen bilgilere göre, bütünsel bir form uyumu yakalayan Bold serisi, fonksiyonel ve geniş depolama alanlarıyla küçük mekanlara alternatif çözümler sunuyor. 45 ve 55 cm olarak 2 farklı ölçü seçeneğine sahip seri, yarı gömme lavabo ve dolaplarıyla banyolarda bütünsel bir bakış açısı yaratıyor. Uyumlu boy dolabıyla depolama alanlarını artıran Bold serisi, gri, beyaz ve kiremit tonlardaki renk paletiyle farklı beğenilere hitap ediyor. 

Fonksiyonelliği maksimum seviyede tutuyor

Postmodernizmi banyo mobilyalarına taşıdıkları Nova serisi hakkında da bilgiler paylaşan VOQ Ürün Uzmanı  serinin günlük hayatın yorucu temposuna mola vererek sade bir yaşam tarzını benimseyenler için uygun olduğunu öne sürüyor. Dengeli yaşam düşüncesini ifade eden Lagom felsefesinden esinlenilerek tasarlanan seri, minimalist tasarımıyla banyoları sade, ferah ve dinlendirici mekanlara dönüştürüyor. 4 farklı modül ve renk seçeneği sunan seri, depolama alanı içeren modülleri sayesinde fonksiyonelliği maksimumda tutuyor.

  Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 hissearz.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.