Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-04-25 22:36:00

BATIGÖZ SAĞLIK GRUBU SARAYBOSNA’DA

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı ile Bosna Hersek Sivil İşler Bakanlığı'nın destekleriyle düzenlenen fuara Türkiye'den de 15 sağlık kuruluşunun temsilcileri katılıyor. Bu yıl Saraybosna'da ilk kez düzenlenen fuarda Batıgöz Sağlık Grubu da yer aldı. Batıgöz Sağlık Grubu temsil eden katılımcılar arasında Uluslararası Hasta Merkezi Grup Direktörü Arzu Ada, Uluslararası Hasta Merkezi Sorumlusu Meysun Sözeri, Uluslararası Hasta Merkezi Sorumlusu Talip Topçuoğlu vardı.



"TÜRKİYE'YE HASTA GÖNDERECEKLERİNİN SÖZÜNÜ ALDIK"

Batıgöz Sağlık Grubu Hasta Merkezi Grup Direktörü Arzu Ada, fuarın sağlık alanındaki iş birliğinin güçlenmesine katkı sağlamayı amaçladığını belirterek, "Burası bir sağlık turizmi fuarı. Nisan ayının son haftasında Bosna'da gerçekleşiyor ve Türkiye'de bulunan pek çok sayıda hastane ve acente katılıyor. Amaç yerel doktor, şirket ve hastanelere ulaşarak bu lokasyonda bağlantı kurmak. Konuşmaların içeriği genellikle Türkiye'ye buradan hasta götürmek ve ilerleyen süreçte burada bir hastane kurmak üzerinden ilerlemektedir. Şimdiye kadar kurduğumuz bağlantılar gayet olumlu geçti. Göz doktorlarıyla görüşerek buradan hasta götüreceğimize dair sözlerimizi aldık" dedi.



"ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ HASTA POTANSİYELİNİ ARAŞTIRMAK"

"Türkiye'de göz sağlığı ve diğer alanlarda da hizmet veren sağlık kuruluşuyuz" diyen Batıgöz Sağlık Grubu Hasta Merkezi Grup Direktörü Arzu Ada şu şekilde konuştu: "Hem yurt dışındaki gelişmeleri görebilmek, hem kendi deneyimlerimizi paylaşabilmek için buradayız. Bunun yanı sıra elbette öncelikli hedeflerimizden biri de hasta potansiyelini araştırarak olası yatırımların önünü açmaktır. Standımızı ziyaret edenler arasında Bosna Hersek Başbakan Yardımcısı Malic Begoviç de vardı. Kendisiyle sağlık turizmi hakkında bilgi alışverişinde bulunduk."



Kaynak Batıgöz Sağlık Grubu

© Copyright 2024 hissearz.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.