Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-03-30 04:50:00

Kışın sert koşullarıyla savaşan ve bu süreçte tıraştan yıpranan cildinizin baharda daha sağlıklı görünmesinin yolu yine bakımdan geçiyor. İsveç menşeli güzellik teknolojisi markası FOREO, erkekler için dört adımda bahar bakımının ipuçlarını paylaşıyor.

Dışarıda muhteşem bir güneş var, doğa kendini yeniliyor. Peki ya cildiniz? Gardırobunuzdaki ceketler nasıl mevsime göre değişiyorsa, cilt bakım rutininizin de öyle olmalı. Kışın, kuru cilt ve sert hava koşullarına karşı savaşan ve bu süreçte tıraştan yıpranan cildinize bahar canlılığını taşımanın zamanı geldi. İsveç menşeli güzellik teknolojisi markası FOREOLUNA 2 for MEN ile sadece dört adımda yapabileceğiniz bahar bakım rutininin ipuçlarını paylaşıyor.

Temizleme: Cilt temizliği; ilkbahar ya da kış gibi herhangi bir mevsime özgü bir ihtiyaç değil. Cildinizi her zaman düzenli olarak temizlemeli, bunu bir bakım etkinliği gibi görmek yerine, hayatınızın rutini haline getirmelisiniz. Çünkü gün boyunca cildinizin maruz kaldığı hava kirliliği ve egzoz gibi dış etkenlerin yanı sıra yağlanma etkisi, gece boyunca gözeneklere yerleşerek çeşitli cilt sorunlarına neden olur. LUNA 2 for MEN cilt temizleme cihazı sayesinde yüzde biriken yağı ve kiri %99.5 oranında giderebilirsiniz. Ayrıca LUNA 2 for MEN sayesinde kullandığınız temizleme ürünleri, cildinize daha iyi nüfuz eder. Cildinizin doğal nemini kaybetmeden temizlenmesi önemlidir.

Peeling: Kış aylarında kuruyan, tıraştan yıpranan ve pul pul görünen cildinizin baharda yenilenmesi için peeling yapmanız faydalı olabilir. Eğer LUNA 2 for MEN kullanıyorsanız, yüzünüze dakika 8000 hassas dokunuş yapan T-Sonic™ titreşimleri sayesinde cildiniz ölü derilerden kurtulup derinlemesine temizlendiği için zaten bir adım öndesiniz. Haftada bir peeling ürünlerinden destek alarak yapacağınız bakım, cildinizde kıştan kalan izleri silmek için size yardımcı olacak.

Nemlendirme: Cildinizi sadece temizlemek yetmez, cilt tipiniz ne olursa olsun mutlaka nemlendirmeniz de gerekir. Sıcak ve güneşli günler yağlı ve yoğun kremleri kullanmak için pek de uygun olmadığından; su bazlı, yağsız ve hatta C vitamini içeren bir nemlendiriciyle cildinizi daha canlı ve sağlıklı bir görüntüye kavuşmasını sağlayabilirsiniz.

Daha fazla koruma: Güneş koruyucu kremler baharda cildinizin daha iyi görünmesini sağlayan en önemli kahramanlardan biri. O olmadan güneşe çıkmayı düşünmeyin. Tabii ki yıl boyunca güneş koruyucu kullanılmalı ama baharda koruma faktörü daha yüksek bir ürün tercih etmelisiniz.

FOREO LUNA2 for MEN, Beymen (Zorlu, Suadiye, Panora) mağazalarında ve BeymenN11TrendyolLidyanaHepsiburada ve Always Fashion e-mağazalarında satılmaktadır.

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da pr@foreo.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

 

FOREO Hakkında:

Hayatınıza değer katmayı amaçlayan İsveç merkezli FOREO tasarladığı güzellik ve bakım çözümleriyle geniş kitlelere yeni standardı sunuyor. Cesurca bir yaklaşım sergileyerek mevcut tasarımları geliştirmiyor, her şeyi sıfırdan tasarlıyoruz. Amacımız sunduğumuz kolaylıkları herkese ulaştırmak. Adımız bu nedenle FOREO, “For Everyone” (Herkes için). Profesyonel işlemlere harcanan paranın çok daha azıyla ulaşılabilen çığır açan çözümlerimizle herkesin hayatına güzellik ve mutluluk katıyoruz. Misyonumuz insanların özgüvenini tazelemek, çünkü biliyoruz ki iyi hissederseniz, iyi görünürsünüz ve biz de işimizi iyi yapmış oluruz.

Excel İletişim ve Algı Yönetimi

 

© Copyright 2024 hissearz.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.